VI BYGGER FÖR
FRAMTIDEN

Vi på BYGGA har lång erfarenhet och kunskap inom såväl nybygge som till- och ombyggnation. Våra kunder består av både privatpersoner och företagskunder, men vi får också en hel del uppdrag inom den offentliga sektorn.

I nuläget har vi fyra huvudsakliga affärsområden; entreprenad, förtroendeuppdrag, byggservice och fastighetsförvaltning. Vi är en privatägd byggfirma med ca 70 anställda och med kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved. Tack vare vår breda kompetens och tillgänglighet i regionen, kan vi tillhandahålla en nära relation med våra kunder. Ibland vet man precis vad man är ute efter och ibland är man fortfarande i idéstadiet när det är dags att anlita en byggfirma. Oavsett vilket så är vi på BYGGA alltid noga med att stämma av förutsättningarna i varje enskilt projekt.

Vi tror att nyckeln till en långsiktig framgång framförallt handlar om att vinna ett förtroende, men även att erbjuda service som innebär problemlösning och innovativt tänkande. Det är det som skapar trygga relationer.

1.

BYGGA förtroende

En byggfirma man kan lita på är a och o när man står inför ett byggprojekt. Ett förtroende tar oftast tid att bygga upp. Även om vi har fått ett nytt ansikte så har vi lång erfarenhet i branschen. Det gör att vi kan visa upp referensprojekt för de flesta olika typer av uppdrag. Vår lokala förankring gör också att vi kan erbjuda närproducerade tjänster som skapar trygghet hos kunden.

2.

BYGGA innovativt tänkande

Genom att ifrågasätta, hitta lösningar och möjliga tillvägagångssätt håller vi en hög kvalitet i våra projekt. Att uppfylla kundens behov är en självklarhet, men genom ett innovativt tänkande kan vi dessutom överträffa förväntningar och öka kundnöjdheten.

3.

BYGGA relationer

Alla våra medarbetare har ett enskilt ansvar. Det innebär inte bara att hålla deadlines, utan även att man kan stå för slutfört arbete. Genom att ställa det kravet på våra medarbetare, kan vi försäkra kunden om att de får bästa möjliga utförande, vid varje projekt.